Bemutatkozás

elvalaszto

A SMARAGD-GSH Kft. megalapítását 1994-ben hárman határozták el. A GSH mögött sokan valamilyen cégformát sejtenek, pedig valójában csak az alapítók nevének kezdőbetűiből állt össze e három betű. Jelenleg két magyar tulajdonosa van a cégnek.

Az alapító szakemberek már a 90-es évek elejétől fogva részt vettek az országban akkor kibontakozódó, és azóta is dinamikusan fejlődő környezetvédelmi munkákban. A cég első munkája egy olajjal szennyezett terület kármentesítése volt. Ma már a környezetvédelem és a vízgazdálkodás szinte minden területén dolgozik.

Szakemberei – geológusok, hidrogeológusok, környezetvédelmi mérnökök – ismerik és tisztelik a természetet, de támogatják a fenntartható fejlődést is, ezért igyekeznek mindig olyan megoldásokat keresni, amely a megbízó, valamint a társadalmi és természeti környezet igényeit egyaránt kielégíti.

Az alapítók nem véletlenül választották a smaragd nevet. E ritka drágakő zöld színe szimbolizálja a természettel, környezetünkkel szembeni elhivatottságot, keménysége a teljesítménnyel szemben támasztott követelményt, tisztasága a partnerekkel szembeni korrektséget.